Sensorer

Mattilsynets kontroller viser at manglende eller mangelfull temperaturkontroll er et gjennomgående problem i virksomheter som håndterer matvarer. Derfor er Agetos temperatursensorer selve kjernen i IK Mat-systemet.

Manuell registrering av temperaturene er både tidkrevende og upålitelig. Den menneskelige faktor gjør et manuelt system sårbart for både feil og avvik, uoppmerksomhet og manipulasjon. Med Ageto har du til enhver tid kontroll på temperaturene. Vår løsning gjør det enkelt å dokumentere at lover og forskrifter etterleves.

Temperatursensorene er spesielt utviklet med tanke på HoReCa-segmentet og imøtekommer tilsynsmyndighetenes strenge krav til nøyaktige målinger. Temperaturen registreres i faste intervaller, feil og avvik varsles automatisk på sms og e-post, slik at du raskt kan iverksette nødvendige tiltak. Temperaturhistorikken lagres trygt i dokumentarkivet i henhold til IK Mat-forskriften, og kan enkelt eksporteres til andre systemer.

Prøv gratis! Send oss en uforpliktende forespørsel HER!